Fogunk egy tatár harcost. Óvatosan járunk el vele, mer rukkapálhat, sőt egyéb veszélyeket is rejteget. Ha már jól odarögzítettük, ledaráljuk, és beletöltjük egy vadkacsa előre odakészített bőrébe. A finom szósz akkor van kész, amikor a tatár már Tás.
Hogyan kell finom szószt készíteni?
2012.07.08. 15:03 - Bisztő Gyalla
Címkék: gasztroenterológia
A bejegyzés trackback címe:
https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr394636029
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
El Visco Stello (törölt) 2012.07.08. 16:54:59
Mifelénk olyankor készítik, amikor olcsó a hajó farhát - más szóval alacsony a tat ár. Ügyelni kell arra, hogy kopaszok legyenek. Néhány napig tar tárban érleljük, majd kivágjuk a bífsztjüket és ledaráljuk. Amikor a bífsztek le vannak darálva, a kacsát csipetnyi újraélesztővel újraélesztjük és amikor már tás, fűszerezzük. Piri tósra kenve tálalja. Nem keverendő össze a "tar tár" a tatárral! A tar tárban kizárólag kopasz tatárokat tárolunk. ...mint ahogy a tar honya sem keverendő össze a hair tonyával.
OFF:azt még csak tudom hogy mi az a "gaz tróger", de mi az az enterológia?
OFF:azt még csak tudom hogy mi az a "gaz tróger", de mi az az enterológia?
Puncás Margit 2012.07.08. 22:46:16
A propos, tatár, amikor a francia berúgja a labdát a kapuba, azt mondja: mon gól!
HOLCI 2012.07.09. 10:07:11
-Mikor tudod az étteremből haza vinni az ételt könnyen?
-Amikor a Tatár már táska.
-Amikor a Tatár már táska.
HOLCI 2012.07.09. 10:14:20
A Tatárra hajtógaTÁS bemutaTÁSa:
-Kivesszük a TÁSkából a Tatárt.
-Majd jöhet a Tatár tisztiTÁS.
-Ez után,tetszés szerinti apríTÁS.
-Forró zsírban piríTÁS.
-Végül nyereg alatt puhíTÁS.
-Kész vagyunk!Kezdődhet a Tatár elfogyaszTÁS!
-Evés után mosogaTÁS.
-Kivesszük a TÁSkából a Tatárt.
-Majd jöhet a Tatár tisztiTÁS.
-Ez után,tetszés szerinti apríTÁS.
-Forró zsírban piríTÁS.
-Végül nyereg alatt puhíTÁS.
-Kész vagyunk!Kezdődhet a Tatár elfogyaszTÁS!
-Evés után mosogaTÁS.