Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hogyan kell finom szószt készíteni?

2012.07.08. 15:03 - Bisztő Gyalla

Címkék: gasztroenterológia

Fogunk egy tatár harcost. Óvatosan járunk el vele, mer rukkapálhat, sőt egyéb veszélyeket is rejteget. Ha már jól odarögzítettük, ledaráljuk, és beletöltjük egy vadkacsa előre odakészített bőrébe. A finom szósz akkor van kész, amikor a tatár már Tás.

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr914636029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Visco Stello (törölt) 2012.07.08. 16:54:59

Mifelénk olyankor készítik, amikor olcsó a hajó farhát - más szóval alacsony a tat ár. Ügyelni kell arra, hogy kopaszok legyenek. Néhány napig tar tárban érleljük, majd kivágjuk a bífsztjüket és ledaráljuk. Amikor a bífsztek le vannak darálva, a kacsát csipetnyi újraélesztővel újraélesztjük és amikor már tás, fűszerezzük. Piri tósra kenve tálalja. Nem keverendő össze a "tar tár" a tatárral! A tar tárban kizárólag kopasz tatárokat tárolunk. ...mint ahogy a tar honya sem keverendő össze a hair tonyával.

OFF:azt még csak tudom hogy mi az a "gaz tróger", de mi az az enterológia?

Puncás Margit 2012.07.08. 22:46:16

A propos, tatár, amikor a francia berúgja a labdát a kapuba, azt mondja: mon gól!

HOLCI 2012.07.09. 10:05:11

-Miért nem origámizik a Mongol?
-Mert nem hajt a Tatár.

HOLCI 2012.07.09. 10:07:11

-Mikor tudod az étteremből haza vinni az ételt könnyen?
-Amikor a Tatár már táska.

HOLCI 2012.07.09. 10:14:20

A Tatárra hajtógaTÁS bemutaTÁSa:

-Kivesszük a TÁSkából a Tatárt.
-Majd jöhet a Tatár tisztiTÁS.
-Ez után,tetszés szerinti apríTÁS.
-Forró zsírban piríTÁS.
-Végül nyereg alatt puhíTÁS.
-Kész vagyunk!Kezdődhet a Tatár elfogyaszTÁS!
-Evés után mosogaTÁS.
süti beállítások módosítása