Facebook

Friss topikok

Linkblog

Most mennyi?

2013.03.12. 14:06 - Bisztő Gyalla

Címkék: kétnyelvű

Na Szasztok!
 
Van egy nem középszerű kollégám aki borzalmas viccekkel örvendeztet meg bennünket, minden reggel és általában napközben is. Alapvetően jóindulatú és sok esetben tényleg vicces, de a humor nála egy másik dimenzióban és a magyar-angol nyelv értelem nélküli összkutyulásában leledzik. Apró példák a munkásságára:
- Ha valaki ironizál a társaságban Ő azt mondja Vasal :-)) (Iron=vasaló) bocsi nem fogom ezt mindig eljátszani, csak elsőre azért, hogy mindenkinek tiszta legyen, vagy kellően zavaros, hogy miről is szól a poén.
Azt kérdezi, hogy hívják a távoli szurkolót? ... - Fanfár...én kérek elnézést...
Három szabálytalanság a focipályán? .... - Tribűn...muhaha :-)) ..ugye tudjuk..
És naponta 8-10 ilyen, aminek néha van értelme és vihogunk egy sort, és néha nincs értelme...
Kérdésem a következő:
Beszámolhatok-e arról a verbális ámokfutásról amit szeretve tisztelt kollégám reánk zúdít a nap legváratlanabb pillanataiban?
Ha igen, kérlek jelezzetek vissza, mert néha én úgy gondolom, hogy a világ túlélői mind ilyenek lesznek, és kell egy egészséges elmebetegség ahhoz, hogy minden úgy alakuljon a jövőben ahogy annak alakulnia kell...:-) és a smile nem biztos, hogy igazi...deee az :-)))
 
Mélységes tisztelettel:
Dr. Törmeléki Atanáz
Hivatásos Lekvárzsibbaszó mérnök
Budapest
2013.03.08...még kb. 10 percig...utána 9.
 
 
 
 
Szerintetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr335130566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

worrick 2013.03.12. 19:15:06

Jöhet, lehetőleg nagy tételben!

Kültag 2013.03.13. 09:17:13

Sunhorse-ozva. Őőő, naplózva.
süti beállítások módosítása