Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hogyan kell finom szószt készíteni?

2012.07.08. 15:03 - Bisztő Gyalla

Címkék: gasztroenterológia

Fogunk egy tatár harcost. Óvatosan járunk el vele, mer rukkapálhat, sőt egyéb veszélyeket is rejteget. Ha már jól odarögzítettük, ledaráljuk, és beletöltjük egy vadkacsa előre odakészített bőrébe. A finom szósz akkor van kész, amikor a tatár már Tás.

Tudnám, minek örül a kiccsaj!

2012.07.08. 12:20 - Bisztő Gyalla

Címkék: puniverzum

by PéDé

Tojásos már volt

2012.07.06. 14:22 - Bisztő Gyalla

Címkék: gasztronómia

A minap ez volt reggelire.                             Sajtós szendvics :o)ÜdvCsabszeg

Beadta a derekát

2012.07.06. 13:15 - Bisztő Gyalla

Címkék: családellenes

Royaljerry osztotta meg röviddel ezelőtt: Én ma már mindenkihez hőséges vagyok.

Nokedli már volt...

2012.07.06. 12:03 - Bisztő Gyalla

Címkék: kétnyelvű

...de eddig üresen. El Visco Stello az év végével befejezte egy időre az alkotást, de azóta újra küldött anyagot. Tojásos nokedli

Nem alien

2012.07.05. 14:17 - Bisztő Gyalla

Címkék: vallás gasztronómia

A kérdés, hogy miben? MAZSIHISZ :) PK

süti beállítások módosítása