Facebook

Friss topikok

Linkblog

Pázmány Péter szakácskönyve

2012.03.27. 10:41 - Bisztő Gyalla

Címkék: gasztronómia

A művész szerintem úgy gondolta, hogy új kihívásoknak teszi ki magát.

A felaprított hagymát üvegesre pirítjuk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csöveskukorica

 

 

Brutálfaktor: (4/5)
Ön dönt: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr464343043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása