Facebook

Friss topikok

Linkblog

This is

2011.04.22. 09:33 - Bisztő Gyalla

Címkék: szupermarket történelmi

 Sebee küldte a képet.

Brutálfaktor: (4/5)
Ön dönt: (2,7/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr282846410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandoo 2011.04.22. 13:41:54

"Sebee küldte a képet."
Se beküldte a képet?
Seb eeküldte a képet?

kőzgasszán 2011.04.22. 20:38:50

Én csak úgy hallottam a történetet, de megbízható forrásból származik: klasszikus pármodellt követve élt együtt egy férfi és egy nő, de egyáltalán nem tradicionális tevékenységet folytatva, az összes szabadidős tevékenységük nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása volt. Az egyik ilyen tevékenység során megdöbbenve tapasztalták a hazai alkoholkészlet elapadását, és ennek hatására elindultak a közeli üzlet irányába, majd amikor megérkeztek nagy lelkessen rikkantottak:
- Itt a Spar!
Az arra közlekedők is, de rájuk mutogatva. Ekkor kilépett a tömegből egy antialkoholügyi szakreferens, aki nagyon meggyőzően előadta eme tevékenység káros voltát. Hőseink mindegyike a szavait itta, s pár másodperc múlva megtörtek az érvek súlya alatt, egyúttal végelgesen abbahagyva eme szenvedélyt.
Majd elmentek együtt a gipszelőbe, és végül skandináv lottót játszani.

Retrokedvelő és követelőző troll 2011.04.27. 06:25:44

tudom, hogy fájni fog, de

napok óta nézem, és nem értem.
süti beállítások módosítása