Facebook

Friss topikok

Linkblog

Kellemetlen helyre száműzték Paliknét

2009.06.23. 06:12 - szily

Címkék: politika állat szűz tévés híres ember képvicc


Mindig nagy öröm, ha egy szűz mutatkozik be a blog közönségének. Mondjuk aránylag nagy öröm. Ezúttal például csak egy pár nanométeres örömhöz képest nagy, úgynevezett "nevetést" ugyanis termésdzetesen ne várjunk Ladentől, nyögvenyelős, fogcsikorgató szenvedést viszont igen. Ajaj, tessék:

Kisgyermekként nem értettem, ha én mondok viccet, az emberek nevetés helyett miért verik a fejüket a falba hangos koppanások kíséretében. Az évek során lassan megérett bennem a felismerés, előfordulhat hogy az ehhez hasonló kérdéseim a jelenség okozója: Ki a képen látható nőszemély? Akinek a tévé kimaradt az életéből ne is próbálkozzon a megfejtéssel ami természetesen: Marsi Anikó

A szovjet időkben még a madarak között is volt beszervezett besúgó, jelentő. A Szovjetunió széthullása után rohamosan csökkent állománya majd védett fajjá vált. Manapság a kihalás veszélyezteti, nekem mégis sikerült lencsevégre kapni egy példányt, eme mára igen ritkává vált madárból.
Ez a Politikai Fogoly


Laden

Brutálfaktor: (1/5)
Ön dönt: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr191200880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messidor 2009.06.24. 03:49:10

Jo csaj ez a Marsi,buknak ra a Palik

Atolla 2009.06.24. 10:21:51

Inkább megyek teregetni... nade lesz ez még így se!

gébence · http://soraim.blog.hu 2009.06.26. 09:09:26

László és Anikó esküvőjén tiszteletét tették a nagyon messziről érkezett marsi rokonok is.

Szürkeállomány 2009.07.04. 13:11:26

Akkor mégiscsak van élet a marson. Vagy inkább a Marsi-ban, bár lehet, hogy néhány Marsi partizán a felszinén is él. Viszont gondoljatok bele, ha az anyós a Marson lakna. Huhú, az lenne ám a királyság.
süti beállítások módosítása