Facebook

Friss topikok

Linkblog

A kegyetlen szóviccelő elnyeri méltó büntetését

2008.11.14. 23:24 - hancu

Nagyon tanulságos történet következik, én a magam részéről most egy ideig a tévén is csatornát váltok, ha focit mutatnak, ki tudja, lehet hogy nem egyedi az eset.

Biztos mindenki ezt kéri, de lécci tegyél fel, mert szörnyű lelkiismeret-furdalás gyötör amiatt, hogy barátomat, az agyrohasztó toplistát vezető Zsoltot (végtelen riszpekt), átmenetileg kivontam a forgalomból. Biztosan segítené gyógyulását és jólesne neki, ha kiposztolnátok...

Az alábbi - gyenge förszttájmer és tényleg elnézést érte:) - pályamunkámmal szeretném tudtotokra adni, hogy a lelkes postolót, Zsolt komát, a szokásos heti sportkedden egy rossz lépésnek (és a lövésemnek) köszönhetően közepesen súlyos baleset érte. Részletek a megoldásban - két helyen csaltam.

Egyébként arról a Zsoltról van szó, aki - többek között - az Ablakhoz én is odaférjek vagy a Meggyalázták Pataki Attilát, ha ez még lehetséges postokat jegyzi, így fenti bűnhődése mindenképp jogos, de talán túlzott... Jobbulást, Zsolt!

Előre is köszönöm, üdv, király a blog,

András

 

 

 

 

 

 Amint a képből is kiderül, a karma által megbüntetett Zsoltnak részleges ínszalagszakadása van, reméljük a kezelésének költségét állja a társad, a lom biztos í-t ás.

Brutálfaktor: (2/5)
Ön dönt: (2,3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr31769666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

énvagyokazakinemjó 2008.11.15. 01:31:39

Első... és ez kurva jó!!

Zsolt 2008.11.15. 21:28:05

Bandi, nem tudok mit írni a meghatódottságtól. igazán nagyon köszönöm, még sosem kaptam jobbulást-neked-ajándékként képviccet. de ha ez így működik, akkor ezentúl nagyon fogok vigyázni arra, hogy soha többé ne érjen sportbaleset... :) egy igazi barát vagy! örök hála! :D
süti beállítások módosítása