Facebook

Friss topikok

Linkblog

Kaki, madár, spoiler

2008.09.01. 12:05 - szily

Címkék: értelmiségi képvicc

"Amikor értelmiségiek próbálnak viccelni" sorozatunkban ezúttal Ankert mutatjuk be. Olvasónk egy rettenetes fogalmat öntött gyermetegen béna képviccbe, mit mondjak, pont ezt vártam. A csúcspont természetesen az, hogy a megoldást belerakta a rejtvénybe, de az se kutya, ahogy a "szoci"-t megfogalmazza a heraldika nyelvén. Azt hiszem, ideje lenne homokzsákokkal megerősíteni a hazai egyetemek kapuit. Az ostromlók állítólag egy Anker leveléből vett idézetet - "Úgy gondolom, hogy a kacsák közt is fontos a szociabilitás" - írtak adjunktusvérrel a pólójukra, és már megindultak a kampuszok felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr93642956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

limbekcs 2008.09.01. 14:28:33

hát, hacsak heraldikus emlékeim cserben nem hagynak, itten leginkább egy komcsi bilit látunk - de ez meg ne tévesszen, kedves Tás...

bropi 2008.09.01. 21:03:58

A sárga a szoci ezt vágom,de mi van a kékkel?
Ááá talán ő a Rák a bili blúú.....
süti beállítások módosítása