Facebook

Friss topikok

Linkblog

Az alkohol igen rossz tanácsadó

2008.08.04. 11:28 - szily

Címkék: névkifacsarás szeszipar

Pár hete mentünk Tokajba páran és még Bp-n, még józanul, a Keleti környékén épp drogériát kerestünk szúnyogriasztó beszerzése miatt, amikor megszületett a: „Merre van a Rossmann jóember?” kérdés. A hétvégén még termeltünk pár hasonlóan agysejtbomlasztó szóviccet (ebben remek a társaság minden tagja), de sajna kiestek, meg még sok esemény is a bulikból, ehe, ehe :D.

Üdv: Magic

Nem hisszük el, hogy józanon indultatok, ilyen borzalmas "viccet" ÚGY képtelenség kitalálni. Minden olvasónknak szól a figyelmeztetés: a szesz egyre rosszabb szóvicceket csalogat elő az emberből, és amúgy is, jóízlés is van a világon. Na, jó helyem mondom ezt. Magic minősíthetetlenül gyenge "tréfája" legyen sötét mementó minden gyenge jellemnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7599669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mokepferko 2008.08.04. 13:12:47

én rendszeresen a "Szondi! Van apród?" kérdéssel ritkítom a körülöttem állókat...

Szabika 2008.08.04. 14:56:39

A cím kapcsán én csak azt tudom, sosem szabad a KDNP farkcióvezető helyettesére hallgatni, mert a Harrach rossz tanácsadó!
süti beállítások módosítása