Facebook

Friss topikok

Linkblog

Szózat

2011.11.30. 07:19 - Bisztő Gyalla

Címkék: képregény történelmi

 Régen küldte Lyndon Jack az alábbi nem túl egyszerű képrejtvényt, aminek a keret szerintem integráns, organikus és explicit részét képezi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ez nálam úgy néz ki, hogy (a képeket beszámoztam, az alapján): 1.: hazárd 2.:nyak 3.: rend (a rendetlenséggel szemben ugye) 4.: ül 5.: "et" (az angolban az e-mail címekben szereplő kukac jelet "et"-nek ejtik) 6.: len (mármint a növény) 7.: ül 8.: légy 9.: hív-e? (tehát valaki bizonytalan abban, hogy híják-e majd telefonon) 10.: ómagyar 

Nagyjából: 

Hazárdnyak rendületlenül
Légy hív-e, ómagyar.



Nem is sántít annyira :D


Ja, a keret nem direkt ferde egy kicsit, csak már rohadt fáradt vagyok, és így jött össze. Dolgoztam vele 1 órát.


Minden jót!

 

Brutálfaktor: (5/5)
Ön dönt: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr173422473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Visco Stello (törölt) 2011.11.30. 08:40:36

Ötös!!!
Látszik is a kompozíción, hogy nincs kispórolva belőle a munka. Az alkotó időt és fáradtságot nem kímélve, hosszú vajúdással hozta létre. Olyan intellektuális magasságokba repíti az erre fogékony szemlélőt, ahová földi halandó fel sem lát. Az a fajta mű, amelyiknél a mondanivaló és az interpretáció szerves egészet alkot, külön-külön értelmezhetetlen. Olyan frappáns jelző jutott eszembe róla, amit le sem merek írni, mert perceken belül Dopeman sorsára jutnék: a vár fokán rugdosnának seggbe jelmezi mellkép meggyalázásáért.
süti beállítások módosítása