Facebook

Friss topikok

Linkblog

A cseh sörnek saját szuperhőse van

2008.12.16. 16:05 - hancu

Címkék: képregény híres ember

Nekünk csak egy Kőbányai-pólóba öltöztetett Fekete Lászlónk van (aki, ha már szuperhős, esetleg a bösz-man nevet kaphatná), a cseheknek viszont olyan jutott, amiért simán ölre menne a Marvel meg a DC Comics. Stan Lee most már végképp nyugdíjba mehet, az egyéni Paint-technikájáról azonnal felismerhető művész, Benő ugyanis bemutatja Staroprament. Durva karácsonyi-évvégi szóviccszezonnak nézünk elébe, úgy érzem.

 

Brutálfaktor: (5/5)
Ön dönt: (4,3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr26826383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bropi 2008.12.16. 17:35:25

Tévedés! Ő nem más mint a Besenyő Bókember István némi barnító krémmel az arculatán szájpadlásos fogsor mosollyal.
Neem?
Dee!

Hang Ember 2008.12.16. 21:02:29

Álltallánossan és kultúrálissan csak egyet kell megjegyezni: hogy lerő' fel vagy feerő' le. Há mé?Há nem? De. Ugye? Há mé? Nem? De. Ugye?

bErCiKiNg 2009.01.03. 16:19:59

Elijeszti a gonosz arab tenoristákat a förtelmes mosolyával igaz?
Különbemmeg nem helytálló a kép részletességi minősége mert oprahnak a szűk latexben áll a bot, ha normális az állapot, bár manapság az Államok... egy ilyen befolyásos asszonynak(úrnak?) filléreket jelenthet egy bonyolult plasztikai műtét. De ha ezt a tényezőt nem veszem számba (veszi a fene!) akkor sztaropraMEN-nek normális esetben van fütyköse, a feketéknek pedig nem is átlagos méretű.
Ezért feltételezem, hogy rosssz a kép és ezért annyira jogosan siralmas, hogy 5 szerencsétlen kommentet se tudott összevakarni.
De alapesetben is mit várunk egy olyan szupernőstől, aki repülés után csúnya, mint a fene, mert belefúj a pólusaiba a tavaszi szél? antiadvertisingagency.com/wp-content/uploads/2007/06/oprah20no20makeup21-1.jpg


kössssz
süti beállítások módosítása