Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.
 
 

Facebook

Hirdetés

Friss topikok

  • ROTFL Manó: @Gyengébb, aki kedvéért: Az milyen az aaa.. az a "ritkábbik" fajta? Hogy kell eztetet érteni? Ritk... (2014.08.21. 20:26) KFC
  • Powerslave: és az elmúlt 6 évben nem tűnt fel senkinek, hogy 6 és 4 közt a különbség nem 5? mindjárt összekülö... (2014.08.03. 14:31) Kétnyelvű klasszikus nyári hónapokra, dugáshoz
  • Fluffer: Halkan szólok, hogy ezt a poént már 1992-ben ellőtte Dolph Lundgren a Tökéletes katona c. filmben,... (2014.07.31. 17:10) Most akkor vega?
  • Kültag: A mű alá lehetne képet tenni a tyürkéről is, csak nem találtam ilyet. (2014.07.28. 12:13) Hamis atléta
  • Kültag: @N. R. Walt: Már hogy tudna egy orvos szemből támadni? Nem fér bele. (2014.07.21. 18:30) Zsibbad...

Linkblog

Blogajánló

Pázmány Péter szakácskönyve

2012.03.27. 10:41 - Bisztő Gyalla

Címkék: gasztronómia

A művész szerintem úgy gondolta, hogy új kihívásoknak teszi ki magát.

A felaprított hagymát üvegesre pirítjuk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csöveskukorica

 

 

Brutálfaktor:(4/5)
Ön dönt:(4/5)

A bejegyzés trackback címe:

http://szovicc.blog.hu/api/trackback/id/tr144343043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.